Obavještenje podnosiocima nepotpunih i prijava koje ne ispunjavaju uslove u okviru Stalnog javnog poziva za podršku takmičenjima i takmičarskim manifestacijama u oblasti odgoja i obrazovanja iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine u 2024. godini

Datum obavijesti: 04. 09. 2024

Pozivamo podnosioce prijava na Stalni javni poziv za podršku takmičenjima i takmičarskim manifestacijama u oblasti odgoja i obrazovanja iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine u 2024. godini da provjere evidenciju prijava, koja se nalazi u prilogu ovog obavještenja. 

Na evidenciji iz priloga nalazi se popis prijava za koje je utvrđeno da su nepotpune ili da ne ispunjavaju uslove Stalnog javnog poziva za podršku takmičenjima i takmičarskim manifestacijama u oblasti odgoja i obrazovanja iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine u 2024. godini.

Podnosioci nepotpunih prijava imaju mogućnost dopune prijava u roku od 8 dana od dana objave ovog obavještenja na adresu Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke sa naznakom „Dopuna prijave na Stalni javni poziv za podršku takmičenjima i takmičarskim manifestacijama u oblasti odgoja i obrazovanja iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine u 2024. godini“.

Za prijave koje ne ispunjavaju, odnosno ne zadovoljavaju, uslove Stalnog javnog poziva, i kao takve su navedene na Evidenciji (u prilogu obavještenja), imaju mogućnost podnošenja prigovora na adresu Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke u roku od 8 dana od dana objave ovog obavještenja. 

Evidencija nepotpunih prijava i prijava koje nisu zadovoljile propisane uslove Stalnog javnog poziva za podršku takmičenjima i takmičarskim manifestacijama u oblasti odgoja i obrazovanja iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine u 2024. godini (pogledati OVDJE)