Ministrica Dilberović uputila brzojave sućuti povodom tragične smrti četvero studenata

Datum obavijesti: 22/12/2015

Federalna ministrica obrazovanja i nauke dr.sc. Elvira Dilberović uputila je, povodom tragične pogibije četvero studenata mostarskog Sveučilišta, iz Vinkovaca, brzojave sućuti izvanrednom i opunomoćenom veleposlaniku Republike Hrvatske u BiH Ivanu del Vechiu te rektorici Sveučilišta u Mostaru Ljerki Ostojić.

„U ime Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke i u svoje osobno ime, želim izraziti iskreno žaljenje i suosjećanje povodom tragične smrti četvero studenata, u subotu, u mjestu Bijela, pored Mostara.

Duboko nas je potresla vijest o tragičnoj pogibiji četvero mladih ljudi iz okolice Vinkovaca, Republika Hrvatska, koji su studirali na Sveučilištu u Mostaru. Nažalost, tragedija koja se dogodila zaustavila ih je u njihovim nakanama. U mislima smo s Vama i dijelimo tugu i duboko žaljenje zbog tragičnog gubitka mladih života, studenata iz Vinkovaca. U ovim trenucima žalosti i gubitka, bila bih Vam zahvalna, da prenesete izraze najdublje sućuti, pune podrške i iskrenog suosjećanja obiteljima stradalih, svoj rodbini i prijateljima, svima na Sveučilištu u Mostaru, kao i građanima Vinkovaca i Vukovarsko-srijemske županije te cijele Hrvatske.

Primiti izraze mog iskrenog poštovanja“, navodi se u brzojavima.