Mostar; Predstavljanje Zbornika radova s naučne/znanstvene konferencije „Web3 & Blockchain u Bosni i Hercegovini“

26. 02. 2024 u 12:00

U svijetu brzog tehnološkog razvoja, prošlog proljeća održana je naučno-stručna konferencija Web3 & Blockchain u Bosni i Hercegovini u organizaciji Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke i INTERA Tehnološkog Parka. Autori iz različitih sektora predstavljali su najnovija istraživanja i studije iz područja web tehnologija i blockchaina. Njihovi radovi sažeti su u Zborniku radova, čiji su izdavači upravo Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke i INTERA Tehnološki Park, koji će biti predstavljen javnosti u ponedjeljak, 26.02.2024. godine, s početkom u 12:00 sati, Code Hub-u

Ovaj zbornik donosi raznolike perspektive i nova saznanja koja će oblikovati smjer budućeg razvoja digitalnih inovacija. Obuhvaća širok spektar tema vezanih uz primjenu web3 i blockchain tehnologije u različitim sektorima, kao što su financije, znanost, zaštita intelektualnog vlasništva, javna uprava, energetika, logistika i proizvodnja. 

Zbornik radova će predstaviti mr. sc. Jasmin Branković, FMON – zamjenik ministrice za visoko obrazovanje, dr. sc. Ana Dujmović, mag. iur. Onahti Čerkez, dipl. oec. Vedran Šimunović. 

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na predstavljanju Zbornika radova s naučno-stručne konferencije "Web3 & Blockchain" prijavite se na linku i pridružite se događaju u ponedjeljak 26.2.2024. godine, s početkom u 12 h, Code Hub-u.