Stipendije za postdiplomske studije na Internacionalnom fakultetu za evropsko pravo i upravljanje (ELGS)

Datum obavijesti: 19/12/2016

Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine dostavilo je informaciju Evropske organizacije javnog prava (European Public Law Organisation- EPLO), posredstvom Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, kojom obavještava o mogućnosti ostvarivanja stipendija na postdiplomskim studijima na novootvorenom Fakultetu za evropsko pravo i upravljanje (ELGS) u Atini (Grčka).

Fakultet evropskog prava i upravljanja (ELGS) je moderna međunarodna institucija, čiji je cilj i misija da pruži izvrsno visoko obrazovanje u oblasti evropskog prava i upravljanja, sa vizijom da stvori generacije mladih koji će se identificirati kao Evropljani i koji ce služiti Evropi i širiti ideju, kulturu i vrijednosti Evrope u svijetu.

Fakultet nudi postdiplomske programe na engleskom jeziku u oblasti međunarodnog i evropskog prava i upravljanja. Studijske programe su osmislili poznati stručnjaci iz cijelog svijeta, uz podršku 30 univerziteta iz više od 20 zemalja.

Zainteresirani kandidati mogu pronaći sve potrebne informacije i objašnjenja o načinu i uvjetima apliciranja na internet adresi:

http://www.elgs.eu/

ili se obratiti na elektronsku adresu: info@elgs.eu.

Rok za podnošenje prijava za dodjelu stipendija je 01.01.2017. godine

Dokumenti vezani za konkurs